Cariere

Logo Agress Service bunExistă muncă şi există munca vieţii tale.

Genul ăla de muncă care are amprentele tale peste tot. Genul ăla de muncă faţă de care nu faci compromisuri. Genul ăla de muncă pentru care ai sacrifica fără probleme un weekend.

Poţi face genul ăsta de muncă la Agress.

Oamenii nu vin la noi ca să se joace într-o zonă de siguranţă. Vin pentru a înnota pe fundul oceanului unde foarte puţini reuşesc să ajungă din cauza presiunii.

Ei vor ca munca lor să facă parte din ceva.

Ceva mare. Ceva care nu s-ar putea întâmpla în altă parte.

Gabriel Ursan – Development Manager

Trimite un CV la resurse.umane @ agress . ro dacă doreşti să faci parte din echipa noastră. CV-ul tău va intra automat în baza noastră de date, iar când va exista un post disponibil, te vom contacta dacă informaţiile din CV-ul tău te recomandă pentru tipul respectiv de job.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi posturi disponibile în grupul nostru de companii, merită să dai un Like pe Facebook paginii oficiale Agress care se regăseşte la această adresă Facebook.com/AgressBusiness.

Pe lângă informaţiile, fotografiile sau videoclipurile pe care le postăm cel puţin săptămânal pe Facebook, vom publica mereu pe pagina Agress şi informaţii despre joburile disponibile.